Hotel Pami

Părerile Clienților

Super hotel ! Am fost foarte mulțumită de serviciile oferite , de la Recepționeri pana la curățenie , servicii de alimentație . Personalul hotelului cu care am interacționat este format dintr-o echipa de oameni foarte drăguți , deosebit de amabili și dedicați . Știu sa-și personalizeze relația cu clientul. Știu sa fie atenți . Bravo ! Am avut o experiența foarte plăcută pe toată durata șederii mele in hotel .
Recomand cu încredere .
Hodor Iulia Andreea

Mi-a placut totul. Sper sa mai ajun vreodata la Cluj si o sa aleg acelasi hotel. Personal discret, care isi face treaba fara sa deranjeze. Camera ok, micul dejun foarte consistent, angajati profesionisti. Intr-un cuvant mi-a placut.
Rodica, RO

A fost al treilea sejur in acest hotel,de fiecare data am revenit cu placere.
Micul dejun foarte bun, hotelul curat, cu personal foarte amabil si competent, camera foarte spatioasa, baia la fel. Hotelul poate fi gasit foarte usor, este situat pe una din arterele importante ale orasului, are o parcare incapatoare, bine luminata.
Sergiu Constantin, RO

Multumim domnului Iuliu Zahan și întreg personalului! Ati făcut ca botezul micuțului nostru sa fie minunat ! Servire ireproșabilă, mâncare foarte buna !

Lavinia Cstt Filipas

Mi-a placut foarte mult, multumesc tuturor pt. servirea ireprosabila si meniul foarte foerte bine pregatit. Va multumim!
Aurelia Dancus

Super locatia! Mancare gustoasa, ospatari faini!
Szőts Szabolcs

Totul a fost perfect: curățenia, amabilitatea domnișoarei de la recepție, confortul camerei și a patului, micul dejun, parcarea, locația.
Mihaela, RO

Cu siguranta voi mai reveni!! Totul la superlativ!
Domnișoara de la receptie extrem de amabila și check-in-ul a mers foarte repede. Mereu cu zâmbetul pe buze și ne a placut acest lucru! Camera mare spațioasă, curatenie impecabila! Baie curată și utilată corespunzător! Salteaua foarte foarte confortabila! Am venit și cu bebe și a dormit mai bine ca acasa 🙂 vom mai reveni!
Laura, RO

Multumim pt ca ati facut ca ziua nunti noastre da fie una deosebita.
Bugarin Cristian Si Anamaria

Daca vrei sa te simti minutat, la PAMIe locul potrivit!
Binenteles cu ajutorul lui Iuliu Zahab, un om deosebit!
Fatasan Georgian

Servire ireprosabila, personalul foarte amabil si implicat.
Recomand cu multa incredere!!!
Ramona Turcu

Amabilitate, curatenie, servire ireproșabilă, prețurile acceptabile… totul la superlativ! Recomand, si vom reveni cu plăcere!
Alexandra Luminita

Revin cu plăcere de fiecare dată. Profesionalismul la el acasă, servire ireproșabilă. Recomand cu încredere!
Cristi Vescan

Lasă-ne părerea ta

1 + 14 =

Call Now Button