0

Cele mai ieftine servicii de transport marfa in Cluj-Napoca pentru marfa pe care o aveti de transportat, la cele mai mici preturi de pe piata, le gasiti doar la noi. Materiale de constructii, saci cu deseuri, cutii de carton sunt doar cateva exemple din ceea ce transportam pentru clienti. Chiar daca aveti de transportat obiecte pentru casa, sau marfa pentru firma dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.

transport-marfa-clujTransport Marfa Cluj-Napoca pe o piata de criza reprezinta intr-adevar o provocare. Suntem siguri ca avem un raport calitate-pret greu de depasit. Cel mai mic pret pentru un Transport de Marfa il gasiti la noi, incepand de la 50 RON. Transport de Marfa in tara incepe de la 1 RON / KM. Tariful este calculat pe o distanta dus-intors. In dubele noastre de 3.5 tone putem avea la transport bagaje, cutii sau paleti. Transport Mobila Cluj-Napoca se desfasoara in cele mai bune conditii. Nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta transportului.

Transport Mobila Cluj-Napoca

transport-marfa-clujTransport Mobila Cluj-Napoca este pt. noi un serviciu de transport pe care il tratam cu maxima seriozitate. Avem prilejul de ne a arata adevarata calitate in fata clientilor nostri. Nu dorim sa fim lideri de piata, ci vrem sa avem clienti care ne recomanda. Dotati cu dube de 3.5 tone, suntem la doar cateva secunde distanta de dvs. Transport de Mobila in Cluj-Napoca este un serviciu complet, asigurat de o echipa tanara si experimentata. Echipa noastra va va ajuta in caz de nevoie cu diferite servicii:

– Estimarea costurilor, si a masuratorilor pentru transport mobila
– Manipularea mobilierului
– Servicii de infoliere cu folie aerate
– Servicii de infoliere cu folie pentru impachetari
– Servicii de ambalare in cutii de carton
– Fixarea mobilierului cu chingi pentru siguranta la transport

Transport de mobila Cluj Napoca se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice. Sunati-ne pentru o programare acum! Pretul incepe de la 1 RON / KM in Cluj-Napoca. Este prioritar pentru noi sa avem un client multumit. Asta facem de cca. 5 ani pe piata de servicii de transport mobila. Mereu aproape de client! Aceasta este deviza pe care mizam! Clientii nostri nu au avut de adus reprosuri la adresa serviciilor prestate de noi.

transport marfa cluj este partenerul ideal

Leave a Comment