Despre noi

Stimati oaspeti,

Bine ati venit la Hotel Pami Cluj Napoca !

Sunteti pe cale de a face o rezervare la  hotelul nostru, si dorim sa va asiguram ca aceasta este ca mai buna alegere pentru a petrece timpul in Cluj Napoca.

Va intrebati de ce? Hotelul nostru are o locatie strategica, fiind situat la 5 minute de centrul orasului, oferind servicii de cazare de 3 stele,sali de conferinte si spatii pentru evenimente deosebite. Hotelul este sitat pe Calea Manastur, soseaua europeana E60, in apropierea Universitatii de Stiinte Agricole şi Medicina Veterinara . Toate cele 36 de camere: matrimoniale,doulbe de lux, double, single, apartamente,va ofera un sejur minunat si dorinta de a reveni. Camerele sunt adaptate perfect nevoilor dumneavoastra, oferind numeroase facilitati gratuite, printer care cele mai importante : Wi-Fi gratuit,  loc de parcare in fața hotelului , un mic dejun bogat și sanatos dar cel mai important  atentia noastra speciala, doar pentru dumneavoastra!

Este important de stiut faptul ca detinem 3 sali de conferinta dotate cu aparatura performanta si profesionala cu capacitate de pana la 120 de locuri. Daca doriti sa organizati  training-uri, interviuri, prezentari de produse ,noi va punem la dispozitie toata logistica necesara si asistenta personalului nostru special instruit pentru a va ajuta in realizarea evenimentului dorit.

Si pentru a va relaxa la sfarsitul unei zile stresante, cea mai buna alegere este restaurantul Hotelului Pami unde puteti savura delicioasele preparate din bucataria europeana, asiatica si cea romaneasca. Va puteti delecta cu unul dintre preparatele gatite la gheridon in fata dumneavoastra, acompaniat de un vin deosebit selectionat de catre somelierul restaurantului, de la cele mai renumite case de vinuri atat din tara cat si din lumea noua a oenologiei.

Va puteti rasfata alaturi de cei dragi, cu o sesiune de shopping sau un film  la Polus Mall sau vizita  centrul vechi al orasului, toate acestea aflandu-se la o distanta de 5 minute de mers cu masina de la hotel.

In speranta ca va vom fi gazde bune, asteptam cu nerabdare sa va intampinam curand!